Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Šluknovská pokerová liga 2010 - únorový turnaj pro Jardu Růžičku

20.02.2010 13:23

Pátek 19.2.2010 se do šluknovské pokerové historie zapíše jako den kdy odstartoval první ročník Šluknovské pokerové ligy.

Poker klub Rumburk,o.s. ve spolupráci s restaurací Club ve Šluknově uspořádal první turnaj ze série Šluknovské pokerové ligy v místním kulturním domě. Série deseti turnajů vyvrcholí v prosinci závěrečným velkým turnajem o vstupenku na nejprestižnější pokerovou akci u nás a to Českou pokerovou Tour, kterou mimojité vysílá ČT4 Sport na svých obrazovkách.

Prvního turnaje se zúčastnilo 30 hráčů, turnaj byl otevřený, tudíž se ho zúčastnili nejen místní šluknováci, ale i několik borců z Dolní Poustevny, Varnsdorfu či Rumburku.

Turnaj trval několik hodin, odehrálo se několik zajímavých hand a zhruba hodinu před půlnocí u posledního stolu zbyli jen ti nejlepší. Proti sobě bojovali rumburský Jarda Růžička a šluknovští přeborníci Kuba Grolmus s Martinem Vyšohlídem. Žetony se přelévaly z jedné strany na druhou. Na třetím místě nakonec skončil Kuba Grolmus, který v první fázi turnaje byl již skoro vyřazen, avšak svou trpělivostí a dravostí se dokázal probojovat až na „bednu“.

Heads up trval skoro půl hodiny, byl to napínavý souboj, hráči byli několikrát v all-in avšak vždy se přiklonilo štěstí k tomu, kdo měl méně žetonů a tudíž se stále pokračovalo dále.

Po dalších zajímavých akcích jsme se konečně dozvěděli jméno vítěze prvního turnaje Šluknovské pokerové ligy, když Jarda Růžička držel na ruce Q-7 suited a jeho soupeř Martin Vyšohlíd 8-10 oba na flopu našli pár, přišla jak osmička tak queena a opět byli hráči v all-in, Martin měl ale i inside straight draw. Turn a river zkompletovali rumburskému Jardovi Růžičkovi backdoor flush a Jarda si tak připsal body za první místo do tabulky Šluknovské pokerové ligy, kterou naleznete na adrese:

www.poker-rumburk.cz

Další turnaj se uskuteční opět v kulturním domě 19.března 2010 a jsou na něj zváni všichni pokerový příznivci ze Šluknovského výběžku.

Tomáš Flesar

předseda klubu

 

Fotogalerie z turnaje...zde

 

 

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode