Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Šluknovská pokerová liga 2010 - březnový turnaj opět pro Jardu Růžičku

20.03.2010 12:36

Rumburský pokerový matador J.Růžička bezkonkurenčně v čele! 

Páteční večer byl šluknovský kulturní dům obležen pokerovými hráči nejen ze Šluknova, ale také z okolních měst. Rumburský pokerový klub tam ve spolupráci s restaurací Club a DK Šluknov pořádal druhý turnaj ze série Šluknovské pokerové ligy.

Zúčastnilo se ho opět 30 hráčů a vítězství přijel obhajovat rumburský Jarda Růžička. Turnaj začal velmi smolně pro Petra Provazníka, jelikož hned v první hře dostal na ruku nejsilnější startovní kombinaci A-A. Po flopu, kdy na board přišlo K-K-Q přišel Petra nához, který s ledovým klidem dorovnal varnsdorfský přeborník Pepa Vodák. Na turn přišla nic neříkající trojka a soupeři se tak hned v první handě dostali do all-in. Vodák odhalil dvě queeny, tudíž full house a Petr tak bohužel smolně hned na úvod vypadnul.

Překvapivě do přestávky vypadlo celkem rychle 11 hráčů. Finálový stůl začal zhruba po 3 hodinách hry. A vítěz prvního turnaje Růžička na něj vstupoval jako chipleader, velkým konkurentem mu byl Pepa Vodák, který mimo jiné vyhrál druhý turnaj Rumburské ligy. Soupeři se nepouštěli do žádných velkých her. Poslední trojice ve složení Pepa Pazderka, Pepa Vodák a Jarda Růžička předváděla krásné hry, kde nechybělo ani spousty all-in. Nicméně převahu nad oběma oslavenci měl právě Růžička a stal se tak i podruhé vítězem Šluknovské pokerové ligy. Tímto vítězstvím si upevnil své místo na čele tabulky a po druhém turnaji neohroženě této lize vládne. Další turnaj této série se koná 16.dubna.

Tomáš Flesar předseda klubu

https://www.poker-rumburk.cz/  

Fotky z turnaje ... zde

Trochu jsme se na báru nudili a tak jsme točili reklamu na tatarku ;o)

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Tvorba www stránek zdarmaWebnode