Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Pozvánka na pokerový Heads-up turnaj o putovní pohár Rumburského pokerového klubu!

22.03.2010 13:31

V sobotu 27.března se v Poker klubu Rumburk uskuteční jedinečná pokerová soutěž, první svého druhu v děčínském okrese a to souboj o mistra Heads-upu (souboj jeden na jednoho).

Souboj o mistra heads up bude probíhat tak, že v předem náhodně rozlosovaných skupinách bude hrát každý s každým. O tom kdo postoupí dále se rozhodne podle tabulek, první z každé skupiny postoupí rovnou do čtvrtfinále, další na druhé a třetí pozici postoupí do jedné skupiny a tam se opět utká každý s každým, výsledky z předchozích skupin budou zachovány a ten kdo se se soupeřem již utkal v základní skupině s ním se již v této skupině neutká. Z této skupiny budou postupovat další 4 hráči do čtvrtfinále.

O tom kdo s kým se utká rozhodne  los. Losovat svého soupeře si bude vítěz každé skupiny sám. Čtvrtfinále se hraje pouze na jeden heads up souboj – náhlá smrt. Vítězové postoupí do semifinále, které se bude hrát na dva vítězné heads up souboje. Poražení semifinalisté budou hrát o třetí místo na jeden vítězný „heads up“. Finále bude na dva vítězné „heads upy“.

V prizemoney skončí pouze vítěz HEADS UP MISTR! Který obdrží putovní pohár rumburského pokerového klubu, diplom a medaili! Další hráči na medailových pozicích si odnesou diplom, upomínkové poháry a medaili. Maximální účast je stanovena na 20 hráčů a proto si neváhejte své místo zarezervovat již nyní. Více informací získáte na tel. č.: 776 796 671 (p. Flesar), nebo https://www.poker-rumburk.cz/

Čeká vás nezapomenutelný večer plný pokerových zážitků, vítěz může být pouze jeden! Heads-up mistr!


 

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode