Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Fotbalová zábava v Clubu

07.12.2009 13:33

 

Fotbalová zábava v Clubu

      Třetí sobotu v měsíci dubnu roku 2009 se konala fotbalová zábava. Od 20.00 hodin se pomalu scházeli lidé v sále Klubu a zábava se pomalu rozjížděla. Musím upozornit, že cílem pořádajících bylo, aby se přišlo ve sportovním oblečení, resp.dresech. A to se myslím podařilo. Mezi množstvím fotbalových trikotů, byl i jeden hokejový. Pivo teklo proudem, kdo měl hlad a chtěl jíst, tak si objednal něco k snědku z kuchyně restaurace. K tanci hrála známá kapela Novamix, tombola byla bohatá. Pět lístků mělo mimo jiné označení: Hlavní cena. Těchto pět šťastlivců se utkalo v soutěži, kdo z nich si na sebe vezme více dresů od lidí v sále. Hlavní výhru televizor LCD si odnesla po zásluze sl.Nikola Kurucová.

     Během večera se nám představila také sličná policistka, převlečená za striptérku. Probíhaly různé soutěže, dražily se kopačky, ve kterých odešel do fotbalového důchodu Láďa Čurgali. Jistě namítnete, že hraje za mužstvo B, ale on to tak veřejně říká. Vydražily se také kopačky turfy ala Rosický. Celým večerem nás provázel slovem Pavel Horák. Vyhodnoceny byly taky nejoriginálnější sportovní komplety, Milada Vamberská hráčka Chelsea v gumotextilkách a hokejista Toronta Aleš Ondráček ve skoro kompletní výbavě.

    Je však potěšením konstatovat, že se opravdu všichni bavili na 100 %, tancovalo se, zpívalo se,  prostě zábava se vším všudy. Když kolem 02,00 hodiny přestala hrát hudba, nešlo se hned domů, ale v klidu se dopilo a postupně se to rozcházelo.

   Věříme, že za rok se tato povedená akce bude opakovat a že si ji užijeme stejně jako letos.

 

 

Třeba je ještě připomenout ty, co přispěli na uskutečnění této akce:

Kamenoprůmyslové závody s.r.o., Zámečnictví, klíčová služba J.Gašparík, Restaurace U potoka Rožany, Elektro-drogerie-textil L.Navrátil, VM čerpací stanice Rožany, ZOO centrum A.Blažek, Kulhavý Jaroslav, Restaurace Balaton Rožany, Wittmann, Restaurace Club, Kadeřnictví Wella stadion Šluknov, Squash centrum Šluknov, Pneu-servis Žďánský Martin, Železářství U Šrouba, Taxi Petr, Kino Dukla Šluknov, G E Money Bank, Stap Vilémov, Stavebniny K+Z, Staropramen, Květinka Vyšohlídová, Trafika U myslivce, Hodinářsví Petr Gall, Drogerie Vilhelmová, Samoobsluha D+S, Papírnictví Formánková, Plaston CR s.r.o., Novotný Jiří,Čerpací stanice Armex, Čerpací stanice OMW

DušanBe ;o)

 

P.S.: omlouvám se za chybně uvedený název restaurace Club na úvodní fotce.

 

Fotky jsou k nahlédnutí zde:

 

https://picasaweb.google.com/Sluknov.fotbal/SuperFotbalovaZabavaVKlubuSluknov#

 

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Vytvořte si web zdarma!Webnode