Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Finálový turnaj v pokeru - Dům kultury Rumburk

15.01.2010 15:06

Dne 8.1.2010 proběhl v DK Rumburk slavnostní pokerový večer. Na 4 stolech se souběžně hrálo několik turnajů a několik cashgame. Tím hlavním turnajem byl ovšem závěrečný Main Event pro deset nejlepších hráčů rumburské pokerové ligy. Na tomto finálovém stole měl Šluknov jedno zastoupení a to nadějného Kubu Grolmuse. Ovšem daleko se nedostal a vypadl mezi prvními. Celkovým vítězem se stal Pavel Helc a odnesl si volnou vstupenku v hodnotě 10000Kč na Českou pokerovou tour v Card Casinu Praha !!! Na druhém místě skončil Michal Sivák a třetí místo vybojoval známý hráč Pepa Vodák. Ostatní naši reprezentanti v součtu nasbíraných bodů bohužel nedosáhli na vytouženou desítku a tak Pepa Pazderka a Kuba Smržík válčili ve vedlejším turnaji 500+50Kč kde činil prizepool přes 6tisíc korun. V bratrovražedné bitve šli oba naši hráči all in, ve kterém se radoval Pepa a Kubu tímto vyřadil ze hry. Ovšem pozici chipleadera neudržel a loučil se na třetím místě, za které bral 1050Kč.
Možná jsme i vytvořili rekord, když někteří vytrvalci hráli 13 hodin nonstop do časného rána.
Tímto chci poděkovat Poker Clubu Rumburk za super večer, super zajištění a organizaci.
V brzké době se podobná akce plánuje i u nás ve Šluknově.Jste srdečně zváni.

Pepa Pazderka

link na fotky:

https://picasaweb.google.com/sluknov/FinalovyTurnajVPokeruDumKulturyRumburk#

link na video:

https://www.youtube.com/watch?v=jVvAbL0gOFc

 

Vážení příznivci sportu zvaný poker, toto je info pro vás:
Ve spolupráci s Poker Clubem Rumburk jsme pro vás připravili sérii deseti turnajů se zajímavou hlavní cenou a to volnou vstupenkou v hodnotě 10000Kč na Českou pokerovou tour (vysílá ČT4 SPORT) v Card Casinu Praha !!!
Bude se hrát jednou měsíčně u nás ve Šluknově freezout s pohyblivým buy in od 300 do 500 korun bez možnosti rebuy (dokup). Nejenže se bude hrát o pěkné finanční výhry, ale také o body z jednotlivých turnajů. Nejlepších deset hráčů s nejvyšším celkovým počtem nasbíraných bodů, si to rozdá ve finálovém turnaji, kde vítěz získá výše uvedenou hlavní cenu. Turnaje se může zůčastnit kdokoliv bez vstupního poplatku, přičemž ůčast na všech turnajích není nutná!
První turnaj se uskuteční 19.2. na později určeném místě. Jste srdečně zváni.
Zájemci se mohou již nyní nezávazně hlásit na tel.číslech:

PokerClubŠluknov  777 814 626

 PokerClubRumburk 776 796 671 

 

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode