Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

53.Grümpel FC Rüthi turnaj v kopané Švýcarsko 2010

15.07.2010 19:24

" G r ü e z i "

Tímto pozdravem se ve Švajcu zdraví na potkání všichni i když se neznají a vidí se úplně poprvé. Omlouvám se všem, kteří sem chodí a čekají na tyto fotky ze zájezdu 53.ročníku turnaje v malé kopané pořádaného FC Rüthi ve Švýcarsku. Hlavním důvodem ... je protivně slunečné počasí posledních dní. Nepromrhám čas u kompu, že ;o) 

Lze to shrnout jednou větou ...  Kdo tam nebyl, tak si může představit, co jsme tam zažili srandy. Tři dny v této krásné zemi, za skvělého obrovského turnaje, za slunného horského počasí s prožitými večery plné hudby a zpěvu, ale hlavně s nezapomenutelným horským výšlapem do cca 1´750 metrů nad mořem na Hoher Kasten (pokud se nemejlím)... to prostě nemělo chybu. Komu se poštěstí udělat potřebu výš než je Sněžka ;o) Někteří z nás to absolvovali jen v pantoflích a hlavně náš Morris ... to celé zvládnul jen v žabkách. Místní turisti ve značkových pohorkách jen kroutili hlavou v čem si troufl na tůru. Když pohlédli na jeho obutí. Samo, že nadával celou cestu nahoru a dolů, ale teď se tomu jen směje ... opravdu, já jsem s ním mluvil a vzpomíná na to vřele rááád. Hlavně chci poděkovat za skvělou pořadatelsko - překladatelsko - zábavnou organizační činnost našeho Figa, který se také mimochodem postaral i o naše snídaně. Majklovi za uhrazení celé částky startovného celku Miminek. Vyzdvihám zde taky družbu mančaftů Miminek s Hapťákem, kdy si pomáhali hlavně hráčsky jak se dalo. Nevíme kde se stala chyba, ale z předem nahlášeného plného počtu hráčů sotva odjel mančaft bez střídajících hráčů. Hlavně se po tento krásný víkend zakopala hráčema pomyslná válečná sekyra. Mezi náma, která je více méně používaná spíše kopálistama Hapťáku. Promiň Zbony, ale nebudu tu psát, že Ti děkují Miminka, že jsi nastoupil za ně a hrál na 180 % výkonu, zatím co za Hapťák dáš cca 80 %. Hlavně, neprásknu to, že jsi mi mezi čtyřma očima povídal, že byla pro tě čest, nastoupit v Argentýnském dresu Miminek, fakt ... jsem jako hrob!!!

Zvu vás na prohlídku cca 300 fotek z mého foťáku a hlavně, až mi předá Janďák materiál ze svého přístroje, tak i na ně. Dám to zde hnedle vědět.

link na mé fotky ... zde

 

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode