Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Velikonoční útěk 2013 memoriál Radka Barace

31.03.2013 11:26

 

Opět po roce se sešlo 18náct nadšeně statečných sportovců všeumělců v tomto supr klání. Jako tradičně se opět objevily početní vypočítavé změny pravidel, nejmenovaného bankéře v průběhu hry.

Čas cca 11,30: po úvodní disciplíně v kuželkách byl právě tou změnou na děleném prvním místě Čurgali, Belák s dvojicí Novotným, Zbončák. Nepopulárního čulibrka vyfasovala dvojice Břenek, Lukáč. 

Čas cca 14,00: po další disciplíně bowlingu se ujímá průběžného vedení dvojice Musil, Luft. Nyní se nacházíme na kotelně ... kde probíhá squosh a pinec ... dle análů čilibrkem pizzerky byla dvojice Zeman, Píša a Holešovský, Hlavsa ... stejný počet bodů ...

Čas cca 15,30: třetí disciplínu ve squashi ovládla dvojice Navrátil, Bartoš, ale stále ve vedení jsou Musil, Luft. Čulibrkama se stávají Novotný, Zbončák.

Čas cca 16,10: čtvrtou disciplínu v pinčesu vyhrála dvojice Holešovský, Hlavsa s dvojicí Belák, Čurgali. Musila s Luftem střídá ve vedení Belák a Čurinou. Čulibrkem v této hře opět se stává Píša, Zeman.

Čas cca 17,35: v šipkách opět vyhrál (zatím) vedoucí pár Belák, Čurgali ... tím si upevnili vedení v soutěži a nejhorší byl (k neuvěření všech) pár Píša, Zeman.

Čas cca 17,50: stolní fotbálek opanovala dvojice Holešovský, Hlavsa  a populárního čulibrka získal pár Musil, Luft.

Čas cca  18,00: kulábr získal pro sebe pár Holešovský, Hlavsa a tím získali titul v celé soutěži!!! Sesadili z trůnu pár Žďánský, Dušík ... a po dvouch ročnících máme nové vítěze.

 link na fotky ... zde

Všichni účastníci přejí A.Holešovskému a P.Hlavsovi mnoho úspěchů v obhajobě titulu v příštím ročníku!!!

 

 

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode