Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Poslední dětské řádění

07.12.2009 13:30

Jak nadpis článku napovídá, šlo vlastně o takové loučení s Michalem a jeho činností v pitně-stravovacím zařízení na staďáku. Spojili jsme toto s pořádáním diskošky pro naše děti i s posezením rodičů. Můžu napsat s klidem, že to byla opět povedená akce.

  

Musím zde připomenout, co Michal udělal pro nás, pro fotbal, i v neposlední řadě pro návštěvníky restaurace. Po ukončení provozu posilovny přemístil, myslím si vcelku povedeným tahem, hospůdku ze suterénu tribuny, z ponorky do horního patra. Vznikla tím pěkná, prosvětlená, prostorná knajpička. Kde je velký bar, elektrický gril, internet, prostor k tanci, zápolení v šipkách, v kulečníku i k pořádání, dejme tomu třídních srázů a sledování sportovních přenosů v tv. Dále pak vytvořil prostornou zastřešenou terasu se zděným stánkem, kde si pochutnáváme na grilovaných párcích, klobáskách, opečeném masu, pivu a v chladných dobách grogu, svařáku……atd.! Byl taky jeden ze zakládajících iniciátorů  v pořádání letního turnaje v malé kopané na počest Šluknovského fotbalového funkcionáře a místního rodáka Slávy Novotného. Toto léto bude již následovat třetí ročník. Díky taky za nemalou podporu Šluknovského fotbalu. Já osobně děkuji za akce, které proběhli pro naše pokolení. Vzpomenu třeba na čertovský rej, dětský den, předsilvestrovské posezení, diskotéka pro nejmenší, karneval…atd..

 

Za moji osobu mu přeju, ať se mu daří a věřím, že se občas uvidíme na fotbale a při pivku. Přeji si taky, aby v nastoleném trendu akcí, hlavně pro děti, nový majitel s radostí pokračoval.

DušanBe ;o)

 

Více fotek naleznete zde:

 

https://picasaweb.google.com/LosDucanos74/PosledniDetskeRadeniVHospudceNaHristiVeSluknoveUMichalaCize#

                                                               

                                                               

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode