Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

Celek Miminek opět na trůnu v minikopané ve Šluknově.

27.11.2011 19:01

 

 Po letním překvapujícím vítězném tažením Hapťáku memoriálem S.Novotného, nyní tým Miminek zaslouženě opět dominoval na prvním ročníku turnaje Sálovkacup v sobotu 26.11.2011. Tím pádem se po náhodném výpadku formy dostal do starých kolejí a usedl na pomyslný trůn v této sportovní prestižní činnosti u nás ve městě.


   Sedm celků nabitých zkušenými hráči se sešlo před devátou hodinou v místní tělocvičně ZŠ Vohradského, kde proběhlo losování a vrhlo se s nadšením do fotbálku. Hrál každý s každým (1 + 4, 10 minut), body se sčítali klasicky do tabulky a rozhodčím byl v každém zápase někdo jiný, jakožto nestranný arbitr. Toto zajistilo rovinu v posuzování nečisté hry při vypjatých utkáních, především Miminek a Superstárs s Hapťákem. Ten průbnul nasadit do turnaje dva celky A a B ze svých řad. Tento počin se neukázal šťastným taktickým řešením, protože to nebylo na pohodu mezi spoluhráči, jejich vedením a hlavně managerem. Důkazem je konečné pořadí: 1. Miminka, 2. Superstárs, 3. Hapťák B, 4. Soptíci, 5. Hapťák A, 6. Sálovka, 7. Boca. Omlouvám se případnému prohozením umístění A a B Hapťáku. Jen pro zajímavost. Vítězný tým Miminek přišel o plný počet bodů, jen díky spravedlivé remíze se spřáteleným celkem Superstárs. Dále pak součet bodů obou mužstev Hapťáku by nestačilo na první místo.

  
    Musím zde vyseknout poklonu za tento proběhnuvší skvělý turnaj. Od profesionální organizace místní party sálovky a dobrovolnic v improvizovaném stánku, přes férové jednání všech hráčů a rozhodčích z jejich řad, po skvělý gulášek s pivkem jako křen. Tato akce by však neproběhla, nebýt finanční podpory našeho města.


Těšíme se na další ročník tohoto turnaje, za organizátory jaksi sesmolil Dušan Blanár.

link na fotky ... zde

 

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode