Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

4.turnaj Šluknovské pokerové ligy 2010

16.05.2010 09:58

Turnaj Šluknovské ligy vyhrál nováček

Jako uprostřed každého měsíce, tak i nyní v květnu se sešli nadšenci dovedností karetní hry poker u dalšího turnaje ze série Šluknovské pokerové ligy, kterou pořádá Poker klub Rumburk. Tentokráte se hrálo na osvědčeném místě v místním kulturním domě.

Před začátkem se zaregistrovalo 29 borců, z toho hned několik nováčků, kteří si dělali zálusk na své první body. Vzhledem k tomu, že v průběhu první hodiny vypadlo hned 9 hráčů, vypadalo to, že se turnaj odehraje během rekordního času. Za zmínku stojí, že mezi těmito hráči, kteří opouštěli hrací stůl, bylo spousty favoritů, ať už vedoucí Růžička, nebo lídr Rumburské pokerové ligy Vodák. Po přestávce se tedy začalo na dvou stolech. V této fázi turnaje se hrálo opatrně a hráči se nepouštěli do žádných větších akcí, všichni asi pomýšleli na bodované pozice, těch je ale pouze 15 a tak ne všichni se „na bodech“ umístili.

Finálový stůl začal krátce před desátou hodinou večerní, všichni měli zhruba stejně žetonů, až na nováčka v turnaji Péťu Vaigla, který byl jednoznačně o krok napřed. I to předznamenalo tuhý boj, který celý finálový stůl provázel. Vaigl ale neponechával nic náhodě a i nadále své soupeře pomalu, ale jistě obíral o žetony, které měli. Ve fázi, kdy v turnaji zbývali pouze 3 hráči bylo otázkou času, kdy Vaigl turnaj ukončí, neboť měl v tu chvíli zhruba 120 tisíc žetonů a soupeři pouze asi po patnácti tisících. Třetí se nakonec umístil Petr Provazník, který v přímém boji o druhé místo neuspěl s Jardou Kopčanem. Bylo tedy jasné, že turnaj vyhraje některý z nováčků, ať už šluknovský borec Jarda Kopčan, nebo právě filipovský dravec Péťa Vaigl. Head’s up (souboj jeden na jednoho) netrval moc dlouho, neboť bylo jasné, že se svým počtem žetonů nemůže Kopčan uspět a tak tedy spíše ze zoufalství poslal svůj stack (žetony) do all-in, který Vaigl s Q-9 v klidu dorovnal. Hned na flop přišla Queena a bylo jasné, že turnaj po skoro šesti hodinách bude u konce.

Tomáš Flesar předseda klubu v Rumburku

Příští turnaj se uskuteční 11. června opět v kulturním domě Šluknov a opět jsou na něj zváni všichni příznivci této dovedností hry.

Více informací naleznete na internetových stránkách pořadatele

 www.poker-rumburk.cz

Link na fotky ... zde

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode