Kultůůůra a sport ve fotkách Šluknovska ;o)

272.derby SPA vs SLA dne 12.4.2010

12.04.2010 11:51

Vykomunikoval jsem si pro jistotu přes mail, zda si můžu vzít můj lepší foťák NIKON D70 na 272.derby SPA vs SLA dne 12.4.2010.

Text odpovědi ze Sparty:

Hezký den. V souladu s NŘ AXA Areny si můžete přinést uvedený fotoaparát.

Bezpečnostní manažerJ.Prask

Dorazil jsem do Klubu v danou hodinu a už tam seděl velice natěšený Sparťan Chobot s naoko vyrovnaným Slávistou Morrisem. Jedli polévku s rohlíkem a čekalo se na ostatní účastníky zájezdu do Práglu. Postupně přišel Pivis se synátorem a poslední, jako vždy, byl Kaizr. Vyrazili jsme směr Praha ... cíl Letná ... resp.stadión Sparty. Během jízdy, vlastně hnedle ze začátku cesty, začalo něco pípat z palubní desky řidiče, jako upozornění, že se něco děje s autem. Chobot si radši nasadil černé brýle, aby nikdo z cestujících neviděl, že se jeho Sparťanská natěšenost změnila ve zmatečnou nervozitu. Oddechl si na chvilku, když jsme v poho zaparkovali před jeho staďákem železné Sparty ! Vím jisto jistě, že celý zápas myslel na auto a spřádal plán, jak zastaví na benzině při cestě zpět. Pivis mu poradil, že to nejspíš vypadá na brzdovou kapalinu. Uspokojila ho především hladká výhra Sparty nad Slávií 1:0. Nemohu si tu podotknout, že hubené vítězství o gól bylo jisto jistě zajištěno předem a to všemožně. Hlavně Chobota poté uklidnilo, že auto pípalo jen proto, že tam nebyl dostatek brzdové kapaliny. Pivisovi ani nepoděkoval za radu ;o)

Cesta domů pak proběhla v poklidu a celkem rychle.

Musím poděkovat Petrovi, že vyprovokoval tento výlet na derby, ale hlavně musím poděkovat KAJZROVI. Kdyby nebylo jeho, tak jedem akorát do Šenova ... ;o) Kdo chce vědět proč, ať se zeptá osobně Petra N.!?

Fotogalerie z vítěztví SPARTY ... zde

Made by DušanBe ;o) © 2009 - 20?? Všechna práva bez pardónu patří MNĚ ;o)

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode